Logotyp-Hittahem_letterpress_mobilsidhuvud

Att förlänga sommaren

Bor man i Sverige så blir man ju lite konstig vad gäller klädsel och utevaro; där sydlänningarna har dunjacka och stänger uteserveringarna så sitter vi i sommarklänning på terrassen och huttrar! För är det sommar så är det! Men det finns ju så många smarta lösningar för att både kunna sitta ute och INTE behöva frysa;
Skydda mot kvällsdagg och lätt regn med segelduk, denna specialbeställd från Olson (olsonsab.se) . Skydda mot svala vindar med en spaljé i trä eller bestående av armeringsjärn, där växterna får klättra (spaljé skyddar bättre än ett tätt plank där man istället får luftvirvlar). Här skyddar även svart markisväv både mot vindar och insyn. Även stora krukor ger skydd och framförallt mysig rumslighet! Och så förstås kuddar, plädar och infravärme! Här kuddar från Svenskt Tenn, Estrid Ericsons elefanttyg.

  • titti » Före och efter...:  ”Älskar den där tapeten! Längtar tills jag någon gång hittar en lägenhet att köpa..”

  • Pia » En till Fornasetti:  ”Hej Jättefin tapet, var hittar man den? Hälsn Pia ”

  • Bellis » och så tapeten...:  ”Hej! Ser mycket tjusigt ut! Det blir spännande att få följa bygget :) Stora kram..”

-