Logotyp-Hittahem_letterpress_mobilsidhuvud

Hemligrum

Ännu fler små finfina hemligrum! Där har vi kakelbården igen, kanske måla med tadelakt ovanför? Eller sätta oregelbundna plattor - vilket jobb men snyggt och annorlunda! Eller go all in på marmor. Just nu kan man inte gå fel med det. Fast kanske tröttnar man i längden... På sista bilden har spegeln en tunn mässingsram som plockas upp av lampan. Hade nog själv valt blandare i mässing också. Notera att man i marmorbadrummet förstås har matchat även med avloppsrör mässing! Nog finns det mycket snyggt att hämta inspiration ifrån, och så mixar man ihop allt på slutet för att få sin alldeles egna brygd!

  • titti » Före och efter...:  ”Älskar den där tapeten! Längtar tills jag någon gång hittar en lägenhet att köpa..”

  • Pia » En till Fornasetti:  ”Hej Jättefin tapet, var hittar man den? Hälsn Pia ”

  • Bellis » och så tapeten...:  ”Hej! Ser mycket tjusigt ut! Det blir spännande att få följa bygget :) Stora kram..”

-