Logotyp-Hittahem_letterpress_mobilsidhuvud

Med små medel

Med några lastpallar, lite målarfärg, några gästsängsmadrasser och ett rejält gäng kuddar får man detta schyssta loungehäng! Visst, med en sandstrand som underlag blir det förstås än bättre, men kan kanske inte få allt! Bra sätt iaf för liten plånbok och händighet!
Måla ladtpallarna, ställ eller spika ihop dem, köp enkla gästsängsmadrasser, ta bort tyget och skär till i rätt storlek, sy nya överdrag (de ska vara lätta att ta av och tvätta) - vill du göra det riktigt enkelt kan du sy en 'påse' på länhden som du trär in madrassen i. Och så på med en massa stora härliga kuddar (60x60 eller 70x70). Et voila!!

  • titti » Före och efter...:  ”Älskar den där tapeten! Längtar tills jag någon gång hittar en lägenhet att köpa..”

  • Pia » En till Fornasetti:  ”Hej Jättefin tapet, var hittar man den? Hälsn Pia ”

  • Bellis » och så tapeten...:  ”Hej! Ser mycket tjusigt ut! Det blir spännande att få följa bygget :) Stora kram..”

-