Logotyp-Hittahem_letterpress_mobilsidhuvud

Om Hanna - din inredare

Jag älskar design och inredning och jag älskar att få hjälpa andra som inte har samma inredningsintresse som jag. Jag vill få människor att verkligen hitta hem hemma så att bostaden blir en tillflyktsort och trygg hamn för trivsel och närvaro.

Alla har olika smak, intresse, budget och förutsättningar, och jag älskar
utmaningen av att hitta fram till en bra inredningslösning för just den specifika personen. Det kan röra sig om allt från sk moodboards, råd kring möblering och tips på inköp till homestyling, hjälp med planlösning och renovering. Stort som smått.

Ett tema i min inredningsfilosofi är att möjliggöra ordning och reda, dvs ha goda förvaringsmöjligheter och en plats för var sak. Att ha ordning och reda
gör att du får tid och plats för sådant du verkligen tycker om. Jag hjälper dig organisera allt från hall, arbetsrum till barnrum och garage.

Om du är en av dem som inte riktigt hittat rätt hjälper jag dig att hitta hem.

Inredare Hanna Bertils Forsgård
Inredare Hanna Bertils Forsgård har intresserat sig för inredning och design hela sitt liv, och brinner nu för att förmedla detta till dig!

Hört från kund

"Hanna inspirerar och ser potential som jag aldrig skulle sett i mitt hus eller för del delen i min trädgård. Hon kan göra ett hus till ett hem, som gör att man trivs ännu mer hemma och vardagen blir så mycket mysigare. Hennes kompetens kring smart och schysst inredning har varit genuin från början!" /Jenny Holmberg

"Efter att ha kört fast inredningsmässigt bestämde jag mig för att ta hjälp av Hanna på Hitta Hem. Hon hjälpte bland annat till att inreda mitt arbetsrum, vårt kök och en del av vår trädgård plus att hon gav många andra både allmänna och specifika inredningstips.Genom att vara mitt bollplank i dessa frågor gav det mig energi och en nytändning och jag är nu på god väg att äntligen förverkliga mitt drömboende! Jag kan verkligen rekommendera Hanna!" /Maritta Classon

"Hannas tips och nytänkande idéer har förändrat vårt hem så att vi äntligen trivs fullt ut.
Hannas genuina intresse för såväl inredning och arkitektur som funktion och personlig stil bidrar till ett professionellt möte och ett synnerligen tillfredsställande resultat.
Enkelt och självklart!"
/Lotta Glimstedt