Logotyp-Hittahem_letterpress_mobilsidhuvud

behöver du inredningshjälp?

Jag vill få dig att hitta hem hemma oavsett smak, intresse, budget och förutsättningar genom att hitta en unik lösning just för dig. Det kan röra sig om allt från att ordna upp i vardagsröran eller möblera om till att styla om ditt hem eller rita om planlösningen - stort som smått!

Förändring
med inredningstips

Om du saknar det där extra i ditt hem, den där riktiga hemmakänslan inte vill infinna sig, och du känner att du inte riktigt trivs kan det vara dags att göra något åt det. Det kan hända att du kört fast, blivit hemmablind och varken har tid, lust eller råd att ta tag i det.

Då hjälper jag dig att med de möbler och saker du redan har ge förslag på hur du kan få ett mysigare, mer funktionellt, skönare hem anpassat efter just dina behov. Jag ger förslag på smarta förvaringslösningar så att vardagslivets attiraljer inte tillåts ta över varje yta, och hjälper dig att rensa.

Du får en optimerad möblering och ordning och reda!

Mitt mål är att med minsta möjliga insats från din sida få dig att trivas i ditt hem igen - att hitta hem helt enkelt!

Inredningshjälp genom inredningstips


Homestyling

Du kanske ska flytta och vill presentera ditt boende på bästa möjliga sätt inför spekulanter. Jag ger tips och råd om hur du med enkla medel kan förbättra upplevelsen av ditt hem. Är det en liten bostad och du vill få en känsla av rymd, är bostaden mörk gäller det att få fram en känsla av ljus, är möblerna slitna kan man skyla detta.

Ofta handlar det om att plocka bort en hel del för att kunna belysa vissa utvalda saker och kanske förnya med enkla accessoarer  som höjer totalupplevelsen.

Du får tips på homestyling och förbättringsideér!

Med enkla medel hjälper vi dina presumtiva köpare att hitta hem!


Inredningshjälp genom homestyling

Förändring och förnyelse
med moodboards

Barnen har blivit äldre och det är dags att återta vardagsrummet. Du har fått nog av att gå och irritera dig på det tråkiga matbordet. Sovrummet har blivit en förvaringsplats. Du har precis flyttat och känner att det är dags att förnya de gamla möblerna. Du har helt enkelt inte den där rätta känslan hemma.

Vad än anledningen eller problemområdet är hjälper jag dig. Jag tar fram förslag
på möblering, nya möbler, färger och accessoarer med hjälp av inspirationscollage, sk moodboards, utifrån din unika smak, behov och preferenser.

Är du beredd att investera lite i din trivsel, du sätter ramarna, så sköter jag resten - att hjälpa dig att hitta hem!

Inredningshjälp med hjälp av moodboards

Bygga om
och bygga nytt

Om du precis har, eller står i begrepp att bygga om eller bygga nytt men inte får till den där ultimata planlösningen ger jag tips och råd, eller förslag på olika planlösningen. Det kan vara specifika rum, våningsplan eller hela bostaden.

Jag utgår ifrån ditt tycke och smak, de funktioner du vill ha i hemmet och de förutsättningar som finns.
Behöver du dessutom råd kring möblering och val av möbler till det nya hemmet tar jag fram inspirationscollage, sk moodboards, och diskuterar kring olika alternativa lösningar.

Min målsättning är att ni skall slippa göra dyrköpta misstag utan genom vägledning hitta rätt, och hitta hem, redan från början!

Inredningshjälp med planlösning och renovering